Go to Top

Kick Garia

Kick Garia: (Egmondia jo13-1): Super gaaf aan Gasselte is dat je een week lang met voetballen bezig mag zijn

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Binnen de lijnen

Kick Garia is speler van Egmondia  jo13-1 en is deze zomer voor de derde keer op de voetbaldagen  in Gasselte aanwezig. Samen met een aantal clubgenoten van Egmondia uit Egmond aan Zee komt hij weer met veel plezier naar Gasselte waar hij weer de nodige vriendjes uit de twee eerder door hem bezochte voetbalkampen hoopt te ontmoeten.

image 2018 01 25
Kick Garia, zittend derde van links in ‘Gasselte’-tenue, samen met zijn vriendjes van Egmondia. 

Hoi Kick  wat is je volledige naam: Kick Garia

Voor welke club speel je , welk team en wat is je positie: Veld Egmondia  jo13-1 linkbuiten of mid mid en zaal White Stones jo13-2

 Doen jullie het goed in de competitie: Ja. Met ons veldteam staan  we bovenaan en in de  zaal zijn we laatst kampioen geworden.

Wat is je favoriete club: In Nederland is dat  Ajax en in het buitenland Barcelona

Wie is je favoriete speler: Dat zijn er twee . Justin Kluivert en Messi

Voor de hoeveelste keer ga jij deze zomer naar het voetbalkamp in Gasselte De derde keer

Wat is er echt heel leuk aan ‘Gasselte’: Dat je veel aan het voetballen bent en met ze allen in een grote tent slaapt

Je hebt vorig jaar vast nieuwe vriendjes leren kennen. Komen die ook weer naar Gasselte denk je : Wij komen in ieder geval weer met een grote groep. En verder hoop ik toch weer  veel bekende van vorig jaar te zien

Hoe kwamen jullie als Egmondia in Gasselte terecht: ‘Door Patrick Groen die ging vroeger zelf ook naar voetbalkamp en vond het leuk voor zijn eigen zoon en zijn vriendjes om ook  deze ervaring te hebben. Patrick heeft ons toen enthousiast gemaakt om naar Gasselte te gaan. Hij is samen met Philip de Baar en Patrick Tromp leider geworden en vorig jaar zijn we zelfs met een grote bus  naar Gasselte gekomen.”

Wat vind jij het leukste onderdeel van het voetbalkamp: ‘De  strijd om in het kamp team terecht te komen. Want dan mag je tegen de leiders en trainers spelen.”

Als voetballer mag je  Gasselte niet missen omdat: ‘‘Super gaaf aan Gasselte  is dat je een week  lang met  voetballen bezig mag zijn en heel veel van elkaar leert.”