Go to Top

Voorwoord 2019

Voetbalkamp Gasselte

Elk jaar weer staan meer dan honderd voetballiefhebbers te trappelen om weer naar Gasselte te mogen. Waar het jaar in jaar uit een begrip binnen de KNVB is geweest staat het kamp nu al enige tijd op eigen benen. En dit jaar is dan ook een jubileum jaar! Wat een fantastische mijlpaal voor de organisatie. Vorig jaar heeft het kamp flinke verliezen geleden binnen de trainers- en organisatiestaf, maar daar was tijdens het kamp niets van te merken. Met een ijzersterke wil en een flinke portie doorzettingsvermogen is onder de bezielende leiding van o.a. Joey Spiegelaar, Saskia van Bruggen en Jan ten Caat in 2018 weer een spektakelstuk neergezet. De combinatie met fantastische vrijwilligers van GKC blijkt sinds jaar en dag een hele goede te zijn. Ook in 2019 kunnen alle liefhebbers van het Voetbalkamp Gasselte weer een nieuw hoofdstuk toevoegen.

Zaterdag is de mooiste dag van de week. Althans dat is wat de mannen van All Stars verkondigden. Mijn inziens hebben ze ook gelijk! Want voetbal is en blijft een heerlijk spel. Als we die uitspraak nou eens vasthouden dan is het dus zo dat de eerste week van de zomervakantie de mooiste week van het jaar is. Dan staat namelijk steevast het ‘Voetbalkamp Gasselte’ op het programma. Wat is er nou leuker dan een hele week voetbal, nieuwe dingen leren, plezier maken en vooral veel hoogtepunten beleven!?

Zoals gezegd is 2019 het jubileum jaar! En het beloofd wederom een schittermagische week te worden. De organisatie zal ook deze editie alles uit de kast halen om Voetbalkamp Gasselte 2019 tot een onvergetelijke herinnering te maken. Zelf kom ik zeker een kijkje nemen. Na al die jaren voetbalkamp nauw betrokken te zijn geweest sta ik dit jaar langs de zijlijn. Dit is echter absoluut geen straf. Zo heb ik meer tijd om te genieten van al het moois dat het kamp te bieden heeft. Van de mooiste goals, tot de grootste teleurstelling. En van de beste slidings tot de meest fijnbesnaarde steekpasjes. Heel stiekem denk ik weleens, ik wou dat ik nog 20 jaar jonger was! Wat er allemaal op het programma staat? Dat laten we nog even in het midden. Maar wacht vooral niet te lang en geef je snel op!

Voetbalkamp Gasselte is een kamp als geen ander. Plezier staat voorop! En daarnaast is er ruimte voor ieders ontwikkeling. Een team van zeer ervaren trainers en leiders zorgt 5 dagen voor veel voetbalplezier op alle fronten! Zonde dat het maar een week duurt!

Veel plezier!

Niels Veenstra