Go to Top

Voorwoord Inessa

Lieve voetballers en voetbalsters,

Het is alweer bijna zover, Voetbalkamp Gasselte 2018 staat weer voor de deur en ik hoop (en weet wel zeker) dat jullie er weer super veel zin in hebben! Mocht dat nog niet het geval zijn, na dit stukje heb je dit wel!

Zelf heb ik een aantal jaar meegedaan als speelster in Gasselte en daarna ben ik leidster geweest. Helaas kan ik dit jaar niet aanwezig zijn, omdat ik na 5 jaar AJAX bij mijn nieuwe club Everton in Liverpool ga spelen!
Daarom heb ik dit jaar de eer om jullie enthousiast te maken!

Je komt op maandagochtend aan en wordt gelijk opgevangen door de allerleukste, lieve, grappigste, gekste leiders en trainers van (Noord-) Nederland. Vanaf dan staat de hele week in het teken van voetballen, voetballen, voetballen en nog eens voetballen. Van voetvolley tot aan 11 vs 11, alles wat je kan bedenken komt langs. Maar natuurlijk ga je ook nog andere dingen doen, bijvoorbeeld een middag/avond zwemmen met iedereen, ’s avonds met z’n allen zingen in de tent, waarin Joey (natuurlijk) het voortouw neemt. Een klein kussengevecht sluit ik ook niet uit.

Verder wordt donderdagavond de wedstrijd van het jaar gespeeld, waarin de leiders/trainers het opnemen tegen het kampteam!

Neem dus jouw allerbeste humeur mee en maak er een super week van met zijn allen!

Inessa Kaagman