Go to Top

v.v. G.K.C.

LOGO-gkc

Bij voetbalvereniging G.K.C. uit Gasselte zijn we enorm trots dat het voetbalkamp, welke al tientallen jaren op ons sportpark wordt georganiseerd, dit jaar weer gewoon door gaat.

We hebben met elkaar bewezen dat we de grote K.N.V.B. niet nodig zijn voor de organisatie van een dusdanig groot voetbalkamp. Gelukkig hebben we altijd nog goede contacten met onze landelijke bond. Wanneer we deze heren spreken krijgen we altijd een dikke vette knipoog wanneer we met veel enthousiasme over het afgelopen kamp spreken.

Hoewel de organisatie nu volledig onder de vlag van G.K.C. plaatsvindt, doen we dit natuurlijk lang niet allemaal alleen. Natuurlijk is het leuk dat het eten lekker is en het gras kort gemaaid is, maar het gaat natuurlijk om de voetbalervaring. We zijn de leiders en trainersstaf dan ook ontzettend dankbaar dat ze het avontuur ook dit jaar weer met ons aangaan.

De vrijwilligers en leden van v.v. G.K.C. hebben weer ontzettend veel zin om het kamp, samen met alle leiders, trainers en natuurlijk Jan ten Caat, te organiseren. Wij beleven altijd ontzettend veel plezier aan de voetbalkampen. Veel leuke en grappige anekdotes passeren altijd de revue als het kamp ter sprake komt.
Wij zullen ons weer goed voorbereiden en hopen jullie en de trainers op 15 juli 2019 te mogen begroeten op ons prachtige sportpark ‘Hoogte der Heide’
Wij zijn er weer helemaal klaar voor. Tot ziens!

v.v. G.K.C.